Jump to content
Political Discussion Forums
Sign in to follow this  
eyeball

Link back to quoted replies

Recommended Posts

What happened to the link back to a reply that used to be in the upper right-hand corner of a quoted reply?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, eyeball said:

What happened to the link back to a reply that used to be in the upper right-hand corner of a quoted reply?

I see it in your quotes.  

Can you site an example?   Some members copy and paste text within quote tags which does not create the link back.   

To have the link, the Quote function must be invoked with the Quote button.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see it in your's, mine or anyone else's - it's not apparent in any thread I open or any quote I invoke.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

All I see are the report post link and the little show less/more arrow to the left of the time and name of the poster.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ha, the link I'm asking about has been changed to the Posted just now link.  I must have missed the memo 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, eyeball said:

All I see are the report post link and the little show less/more arrow to the left of the time and name of the poster.

The link back is at the far right of that same line.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Charles Anthony said:

The link back is at the far right of that same line.

Its not displayed on my page

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copy and paste the source code for me to see. For example, the source code for the below quote appears thusly in the (CODE) brackets: 

<blockquote class="ipsQuote" data-gramm="false" data-ipsquote="" data-ipsquote-contentapp="forums" data-ipsquote-contentclass="forums_Topic" data-ipsquote-contentcommentid="1354989" data-ipsquote-contentid="39865" data-ipsquote-contenttype="forums" data-ipsquote-timestamp="1560864676" data-ipsquote-userid="3851" data-ipsquote-username="eyeball">
	<div class="ipsQuote_citation">
		2 hours ago, eyeball said:
	</div>

	<div class="ipsQuote_contents ipsClearfix" data-gramm="false">
		<p>
			<a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" href="https://www.mapleleafweb.com/forums/uploads/monthly_2019_06/1814547896_ScreenShot.png.94b48f5d5b82001057e9fe04c4ec0c97.png"><img alt="Screen Shot.png" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="1397" data-ratio="56.3" src="https://www.mapleleafweb.com/forums/uploads/monthly_2019_06/1744308148_ScreenShot.thumb.png.fa5c94535db3123c053b7699694cf16a.png" width="1000"></a>
		</p>
	</div>
</blockquote>

<p>
	&nbsp;
</p>
2 hours ago, eyeball said:

Screen Shot.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, eyeball said:

Hope that's what you wanted lol!

You showed more than enough to demonstrate that the problem is your computer failing to render the code visible.   Try a different operating system.   

There is nothing that can be done for you on this end.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Too bad, really... perhaps use that old PC as a boat anchor. Or a dead weight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...